Neuron: Jak být světově úspěšnější – 8.3. v 18h

Milí přátelé,

přijměte prosím pozvání na exkluzivní Neuron Online Club, který věnujeme tomu, jak více uspět ve světě. Budeme hledat odpovědi na následující otázky:

Jsme světově úspěšní díky využití znalostí? Jde české vzdělání, věda a podnikatelské prostředí naproti světovosti? Kde jsou problémy a jak je řešit? V které fázi se rodí myšlenka na úspěšný transfer vědy do byznysu? Můžeme mít dalšího prof. Holého?

Již ve středu 8. března od 18 hodin můžete spolu s námi sledovat diskuzi s těmi nejpovolanějšími. Pozváni přijali: Martin FusekMichal PěchoučekJakub Abramson a Miloslav Polášek. Níže naleznete podrobnosti, kde debatu sledovat a jak posílat Vaše dotazy.

Na online viděnou za celý NF Neuron se těší,

Monika Vondráková a Jan Konvalinka.

DEBATA NEURON ONLINE CLUBU. UŽ PŘÍŠTÍ STŘEDU.

Sledujte živě 8. března od 18 hodin na našem webu ZDE

JAK BÝT SVĚTOVĚ ÚSPĚŠNĚJŠÍ
Je Česká republika světově úspěšná díky využití znalostí? Během online setkání expertů Nadačního fondu Neuron se pokusíme pojmenovat překážky, které nás brzdí, necháme se inspirovat příklady z Izraele, USA nebo Švýcarska a představíme cesty, jak na to. Poznáme podnikatelský mindset světových vědců a na konkrétních příkladech ukážeme, jak si česká věda našla cestu k byznysovému úspěchu a co všechno se za tím skrývá.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Jste opravdu člověk? Vypočtěte toto: * Časový limit byl překročen. Načtěte prosím CAPTCHA znovu.