K Eleganci molekuly

Na představení Elegance molekuly v Dejvickém divadle je skoro nemožné získat vstupenky. Sám se o to snažím po mnoho let, neúspěšně. Jsem připraven v den otevření předprodeje, ale pokaždé bey úspěchu. Klub vědeckých novinářů naštěstí před několika lety pro své členy sehnal několik vstupenek, takže tento životní zážitek mám „odškrtnutý“, stále však prahnu po jeho zopakování.

Předsedkyně KVN Marina Hofmanová v Dejvickém divadle po představení Elegance Molekuly 8. ledna 2020. Foto: P. Farkas

Zkoušel jsem i aukci vstupenek, kterou divadlo propaguje na svých stránkách – zrovna tohle představení ale najednou nějak zmizelo. Proto jsem uvítal, že se hra 7. dubna dostala i na plátna kin. Pražské kino Lucerna však hlásilo: Vyprodáno. Pokud jsem chěl hru vidět, mohl jsem vyrazit i za hranice, například česká ambasáda v Kodani se zapojila do promítací sítě a pozvala diváky na svou půdu do improvizovaného kina do rezidence velvyslanectví v Ryvangs Allé 14.

Představení v Brně 27. dubna je zadáno, takže lístky na něj opět neseženete. Proč je divadelní hra tak úspěšná a proč byste ji měli vidět i vy? Odpovědi můžete najít v článku Moniky Vondrákové z nadace Neuron. Právě tato organizace vznik hry v roce 2018 finančně podpořila.

https://www.nadaceneuron.cz/novinky/elegance-molekuly-dotancila-k-nejvyssi-sledovanosti-v-kinech?utm_source=Hlavn%C3%AD+datab%C3%A1ze&utm_campaign=fa14b9e9c5-EMAIL_CAMPAIGN_2024_03_13_11_34_COPY_01&utm_medium=email&utm_term=0_-0c7bac05b7-%5BLIST_EMAIL_ID%5D

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Jste opravdu člověk? Vypočtěte toto: * Časový limit byl překročen. Načtěte prosím CAPTCHA znovu.