Konference: Novinářská etika a praxe versus novinářské kodexy

Vážené dámy a pánové,

dovolte mi, abych Vás co nejsrdečněji pozval na konferenci „Novinářská etika a praxe versus novinářské kodexy“, která se koná u příležitosti vyhlášení výsledků XII. regionální novinářské ceny Konrad-Adenauer-Stiftung 2014. Letošní RNC bude udělena za nejlepší „Reportáž z regionu“ zvlášť v kategorii tisk a rozhlas. Soutěž i konferenci pořádá Konrad-Adenauer-Stiftung ve spolupráci s Katedrou mediálních studií a žurnalistiky Masarykovy univerzity. Konference se koná 7. a 8. listopadu 2014 v budově Fakulty sociálních studii Masarykovy univerzity, Joštova 10, Brno.

Během prvního dne konference, v pátek 7. listopadu 2014, proběhne veřejná debata na téma „Novinářská praxe – kde zůstala etika?“. Ve večerních hodinách slavnostně vyhlásíme vítěze „Regionální novinářské ceny KAS 2014“.

Druhý den, v sobotu 8. listopadu, se budou konat dva praktické workshopy pro novináře. Konferenci zakončíme společným obědem v Hotelu Continental v sobotu 8. listopadu 2014 od 13:00 hod.

Konkrétní program konference Vám ještě zašleme!

Závazné přihlášky na konferenci posílejte do 24. října 2014 na email info.prag@kas.de.

Účastníkùm konference z řad novinářů nabízíme zajištění bezplatného ubytování na 1 noc v Hotelu Continental, Kounicova 6, Brno,www.continentalbrno.cz.

V přihlašovacím emailu prosím uveďte, zda požadujete zajistit ubytování a zda se zúčastníte závěrečného oběda. Počet pokojù je ale limitovaný, proto Vás prosím o včasnou registraci.

Se srdečným pozdravem

Milan Šimùnek

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Jste opravdu člověk? Vypočtěte toto: * Časový limit byl překročen. Načtěte prosím CAPTCHA znovu.