ELEGANCE MOLEKULY. 28/9/2020 – přenos na ČT2

https://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/podle-data-vysilani

Vážení a milí přátelé vědy,

dnes večer v Den české státnosti propojíme odvahu měnit budoucnost, excelentní vědce a úspěšné byznysmeny v rámci předávání Mimořádných Cen Neuron. Oslava české vědy a velké poděkování všem vědkyním, vědcům a akademickým pracovníkům začne dnes ve Státní opeře od 19:00 a vy můžete být přitom. Sledujte s námi živý přenos na kanále ČT2 od 19h. Na některé z vás se budeme těšit osobně.

Na začátku večera Vás vtáhneme společně s Dejvickým divadlem a hrou Elegance molekuly do fascinujícího a největšího příběhu české vědy o třech molekulách a třech mužích s vizí a odvahou riskovat. Inscenace s hvězdným obsazením, jejíž vznik náš fond finančně podpořil, je podle kritiků jednou z nejlepších her roku 2018 a rozhodně by vám neměla uniknout. Jedinečné představení s Ivanem Trojanem, Martinem Myšičkou, Vladimírem Polívkou a dalšími hvězdami na prknech Státní opery se už nebude nikdy opakovat.

Po deváté večer pak sledujte odhalení jmen dvou laureátů Mimořádných Cen Neuron. Nadační fond Neuron se rozhodl v letošním výjimečném roce udělit Mimořádné Ceny Neuron dvěma českým vědcům za boj proti virovým a bakteriálním nákazám. Více už neprozradím a vy vše sledujte večer od 19:00 na ČT2.

Celým večerem nás provede populizátor vědy a skvělý moderátor Daniel Stach, více v upoutávce České televize.

Za celý Nadační fond Neuron Vám přeji příjemný zážitek,

Monika Vondráková
Neuron Founder

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Jste opravdu člověk? Vypočtěte toto: * Časový limit byl překročen. Načtěte prosím CAPTCHA znovu.