16. 9. 2016 – Prohlídka budovy RADIA FREE EUROPE

Otevřený klub SNČR zve na prohlídku budovou RFE-RL s odborným průvodem, na adrese Vinohradská 1201/159 A, Žižkov, v Praze 10, kterou pořádá v pátek 16. září 2016 od 10:30 hod. (stanice metra Želivského).

Budova je pozoruhodným a významným dílem soudobé bezpečnostní a pevnostní architektury a ukázkou použití nejmodernějších technologií a materiálů ve vybavení interierů a zařízení pracovišť. Akce je vhodná pro novináře, další pracovníky medií, kteří mají o thema zájem, studenty žurnalistiky, zájemce o soudobou architekturu a o moderní a kosmické stavební materiály a technologie. Doba průvodu je přibližně jedna hodina, skončíme v závodní jídelně, kde je možno se chutně najíst a občerstvit za běžně obvyklé restaurační ceny.  

Z důvodů vysokých bezpečnostních opatření platných pro vstup cizích osob do objektu doporučujeme nenosit sebou na prohlídku větší počet zavazadel a zbraně. Návštěvník je povinen při vstupu předložit průkaz totožnosti: buď občanský průkaz, nebo pas. 

Zájemci se mohou přihlásit nejpozději do pondělka 12. září 2016 na adrese: fffadvertising@volny.cz. Do přihlášky uveďte jméno, příjmení a č. dokladu totožnosti, který pak mějte při vstupu do budovy RFE s sebu. Nejvyšší četnost skupiny je 20 osob. Vznikne-li větší počet zájemců, bude návštěvnická skupina vytvořena dle pořadí došlých přihlášek.

Sraz zájemců, kterým bude účast ve skupině potvrzena je v pátek 16. září 2016 v 10:15 před vchodem do objektu. Pokud bude vyšší počet zájemců, můžeme uspořádat v pozdějším letošním termínu opakování akce.

S pozdravem

Jan Ungár 

OTEVŘENÝ KLUB Syndikátu novinářů ČR 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Jste opravdu člověk? Vypočtěte toto: * Časový limit byl překročen. Načtěte prosím CAPTCHA znovu.